2020-06-06 2106 浏览
我谂个个都应该系为左杯靓靓咖啡黎呢间coffee shop🤤除咗环境好靓之外 呢度所有嘢食都真系好靓好吸引 所以忍唔住嗌埋甜品😭既然黎到冇理由唔食埋主食😎不过...真系很一般😟虽然唔算贵 但系个味真系唔太值🤔for打卡嘅话就ok嘅😚两款沙律已经够晒吸引😍.烤虾牛油果沙律🦐 (set)估唔到呢到连沙律都整得咁靓💓不过虾就得一只 牛油果得三四片🥑🤣虾唔够爽口弹牙 牛油果就偏腍左少少🤏🏻好彩我叫咗酱另上 因为我唔食得辣 佢系辣嘅🤫.经典凯撒沙律🥗 (set)都系普通嘅味🤣不过佢都有几多芝士同埋烟肉碎🧀🥓🥰最钟意系佢啲面包粒🍞全部都烘到好香好脆😋.烤鸡沙律五谷法包🥖 $98呢个份量有啲细😳馅都得好少 净系夹住几块沙律菜同埋三片鸡😫但系个法包几香🤤我好钟意食五谷面包💓不过我觉得个包可以再硬啲再脆啲🤔旁边𠮶两条酸瓜真系好浓味‼️盲都会开眼😂.波隆拿肉酱通心粉🍝 $108完全唔建议嗌呢个 唔好食嘅☹️我朋友话似食紧飞机餐🤣佢啲肉酱味道偏淡 蕃茄味都冇乜🍅通心粉嘅份量都得好少~都系悭返啲钱食其他野好啲.斯人若彩虹,遇见方知有🌈 $98个名都几有诗意 不过唔会知佢系乜黎 都系要睇返英文😂佢底系sourdou
烤虾牛油果沙律🦐 (set)
烤虾牛油果沙律

经典凯撒沙律🥗 (set)
经典凯撒沙律

烤鸡沙律五谷法包🥖 $98
烤鸡沙律五谷法包

波隆拿肉酱通心粉🍝 $108
波隆拿肉酱通心粉

斯人若彩虹,遇见方知有🌈 $98
个名都几有诗意 不过唔会知佢系乜黎 都系要睇返英文😂佢底系sourdough🍞topping好丰富劲colourful😍有士多啤梨,棉花糖,杏仁片,薄荷仲有好多鲜花🌸包面搽咗朱古力榛子酱🍫🌰最钟意啲好硬嘅包😋不过我嫌佢唔够硬 可能因为啲酱太多整腍左☹️整体食落唔会太甜 因为有啲酸酸甜甜嘅士多啤梨🍓仲有啲薄荷香 几fresh💚sourdough夹埋软绵绵嘅棉花糖,脆卜卜嘅杏仁片,多汁嘅士多啤梨一齐食🤤成个甜品个味道配搭得好好💓口感仲好丰富😚
斯人若彩虹,遇见方之有

艺术打印咖啡🎨 $88 (set +38)
黎呢到最期待嘅一定系呢杯野饮🤤好彩个味冇令我失望 唔只得个样😍佢可以拣朱古力或者咖啡😋个图案可以喺𠮶度拣是但一幅挂画或者手机sd相俾佢地都得‼️原本以为咁细杯应该系热饮 但系原来佢系冻嘅🧊今次拣左朱古力🍫个味好浓 口感仲好滑 不过偏甜🙈最惊喜系原来佢面头有一层cream 再印画上去🤫啲cream劲 好 食💓好浓奶香味 仲好smooth好creamy🥰多数以为for打卡嘅一定系伏 不过呢杯野真心抵嗌❣️
Honey Lime🍯 (set)
除咗咖啡之外 跟set仲可以嗌呢杯嘢饮😋不过饮落都系好甜 青柠味唔够 可以再酸啲/落少啲蜜糖🤔我fd话个味好似清热酷 有兴趣可以去试吓🤣
艺术打印咖啡
烤虾牛油果沙律