2021-05-14
Milksha一直比我嘅印象就系好台式 一定芋头芋泥乜乜乜🧋但系而家出咗全新Sha乐冰系列🤩好啱夏天透心凉😌.📌脆脆可可伯爵茶冻芝芝 $44佢唔系一般嘅朱古力沙冰咁hea🍫仲加咗自家制嘅手工伯爵茶冻🍮啫喱好滑嘟嘟 茶味够香💓估唔到可可同Earl Grey味又几夹😋可可味完全冇盖过茶香味 几有惊喜🥳个可可沙冰个味同维他嘅朱奶劲似‼️佢唔系浓苦嘅朱古力 而系朱古力奶味🤔Topping可以拣忌廉或者芝士奶盖🧀芝士控当然拣后者😎芝士嘅咸香味浓 带淡淡奶味🥛口感软滑够杰身 系好食嘅芝士奶盖🤤配埋面头嘅榛子碎同薄脆片 口感非常丰富😍朱古力沙冰已经够晒邪恶🍫配埋芝士奶盖 够肥仔 正😈个人觉得沙冰真系抵饮过普通野饮 感觉饮极都仲有🤣份量都几大杯吓 再加埋啫喱同奶盖 真系几饱肚🙈虽然系大杯 但系胜在味道层次够丰富 自己一个饮都唔会话好溜😝
📌脆脆可可伯爵茶冻芝芝 $44