2021-05-17
𝗜𝗻𝘁𝗲𝗿v𝗮𝗹 🍳🧀Weekend想去人少d嘅地方食个brunch,就拣左去The LOHAS☺️ 今次系我第一次去日出康城🤗好左真系唔太多人。拣左间Cafe walkin -「𝗜𝗻𝘁𝗲𝗿v𝗮𝗹」。环境几好,有个靓bar 同outdoor area! 本身想食佢地个pizza,可惜当日只有All Day Menu 供应🥺选择比较少,唯有下次再黎食🙈𝗘𝗴𝗴 𝗕𝗲𝗻𝗲𝗱𝗶𝗰𝘁 班尼廸蛋 𝗛𝗸$𝟭𝟭𝟴 🍳🍞 (𝗦𝗼𝘂𝗿𝗱𝗼𝘂𝗴𝗵 𝗧𝗼𝗮𝘀𝘁, 𝗣𝗮𝗿𝗺𝗮 𝗛𝗮𝗺, 𝗕𝗿𝗼𝘄𝗻 𝗕𝘂𝘁𝘁𝗲𝗿 𝗛𝗼𝗹𝗹𝗮𝗻𝗱𝗮𝗶𝘀𝗲)(酸种面包多士,巴马火腿,黄牛油荷兰油🧈)- 好好食呀😍😍个多士好香好松化!蛋就当然系我最爱嘅流心蛋🥰佢地好夹,系Perfect Match!!!!💯𝗕𝘂𝗿𝗻𝘁 𝗖𝗵𝗲𝗲𝘀𝗲 𝗖𝗮𝗸𝗲 巴斯克式芝士蛋糕 𝗛𝗸$𝟭𝟬𝟴 🧀🍰(𝗖𝗿𝗲𝗮𝗺 𝗖𝗵𝗲𝗲𝘀𝗲, 𝗖𝗿𝗲𝗮𝗺 𝗮𝗻𝗱 𝗠𝗼𝗿𝗲 𝗖𝗵𝗲𝗲𝘀𝗲. 𝗡𝗼𝘁𝗵𝗶𝗻𝗴 𝗠𝗼𝗿𝗲. 𝗡𝗼𝘁𝗵𝗶𝗻𝗴 𝗟𝗲𝘀𝘀.)(忌廉芝士,忌廉)- 个description 几有个性🤣最近戒紧甜,应该有一个几月无食过蛋糕🍰🥺今日为左𝗕𝘂𝗿𝗻𝘁 𝗖𝗵𝗲𝗲𝘀𝗲
𝗘𝗴𝗴 𝗕𝗲𝗻𝗲𝗱𝗶𝗰𝘁 班尼廸蛋 𝗛𝗸$𝟭𝟭𝟴 🍳🍞
(酸种面包多士,巴马火腿,黄牛油荷兰油🧈)
(忌廉芝士,忌廉)
- 个description 几有个性🤣最近戒紧甜,应该有一个几月无食过蛋糕🍰🥺今日为左𝗕𝘂𝗿𝗻𝘁 𝗖𝗵𝗲𝗲𝘀𝗲 𝗖𝗮𝗸𝗲 而破戒!!!!果然无令我失望🤩好好食,食完觉得好幸福🥰🥰🥰我无食过好多Burnt Cheese Cake 所以比较唔到。佢有少少咸香系面,里面有好浓厚嘅芝士,成件事觉得好好食🥰🥰
𝗖𝗼𝗺𝗺𝗼𝗻 𝗕𝗿𝗲𝘄 𝗛𝗸$𝟱𝟱 ☕️
(𝗛𝗼𝘂𝘀𝗲𝗺𝗮𝗱𝗲 𝗖𝗼𝗹𝗱 𝗕𝗿𝗲𝘄 𝗖𝗼𝗳𝗳𝗲𝗲)
- 我唔饮𝗖𝗼𝗹𝗱 𝗕𝗿𝗲𝘄 所以无试到。但朋友话有啲太酸🤭
𝗦𝗻𝗼𝘄𝘆 𝗛𝗸$𝟱𝟮 🥛🍼
(𝗚𝗶𝗻𝗴𝗲𝗿, 𝗕𝗿𝗼𝘄𝗻 𝗦𝘂𝗴𝗮𝗿, 𝗢𝘀𝗺𝗮𝗻𝘁𝗵𝘂𝘀 𝗮𝗻𝗱 𝗢𝗮𝘁 𝗠𝗶𝗹𝗸)
- 佢系一个桂花味嘅奶🤣虽然饮唔到有ginger,但好香好滑好好饮😋但稍为细杯🥲 觉得佢有啲overprice🤑
冇出到去outdoor area, 但见到都几空旷!有宠物、小朋友嘅都会拣坐外面。最正系星期日一点几两点都唔驶等位🤩 听朋友讲佢d pizza🍕好好食,如果佢weekend lunch有返pizza我会再黎!!!🍕🍕