2021-05-21
𝗧𝗵𝗲 𝗦𝗸𝘆 𝗕𝗮𝗿 🥂𝗧𝗵𝗲 𝗦𝗸𝘆 𝗕𝗮𝗿,相信大家都唔陌生🤣有去过朗豪坊应该都会识!日日都成34度,想揾个有冷气嘅地方chill,又唔想喺旺角街头游走🤣就拣左喺商场里面嘅Bar 去𝑯𝒂𝒑𝒑𝒚 𝑯𝒐𝒖𝒓 🥂🍻门口一个staff都无⋯⋯唔行入去都唔知佢有营业🤣🤣当日大约四点几,全场一个人都无🥲 Staff都有一两个嘅🤡 包场嘅Happy Hour 正式开始🤣🤣叫左两杯Sky Bar Creations 嘅 Cocktails,朋友明明叫左杯𝗧𝗶𝗸𝗶 𝗗𝗲v𝗶𝗹 😈 但黎左杯𝗔𝗻𝗴𝗲𝗹 😇🤣🤣 彩色果杯就系𝗔𝗻𝗴𝗲𝗹 👼🏼 ;茶壶果杯就系我杯𝗕𝗹𝘂𝗲 𝗦𝗸𝘆 🌌🍸 𝗛𝗮𝗽𝗽𝘆 𝗛𝗼𝘂𝗿 𝗛𝗸𝟲𝟵一杯。两杯都比较refreshing! 味道唔错又几instragrammable🤣 如果想静静地chill下,唔介意无咩service🥲𝗦𝗸𝘆 𝗕𝗮𝗿 系一个唔错嘅选择😜!
𝗧𝗵𝗲 𝗦𝗸𝘆 𝗕𝗮𝗿 🥂