2021-10-09
𝔸𝕋𝕋𝕀ℂ ℍ𝔸ℕ𝔻𝕄𝔸𝔻𝔼 ℙ𝔸𝕊𝕋𝔸 🍝________________________Menu🧸 :法式牛肉他他,盐渍蛋黄,鱼子酱 $168日本酱油渍溏心蛋黄多士,黑松露意大利软芝士,法葱,鱼子酱 $108海胆酱手打意粉,海胆,海葡萄,乌鱼子 $238法式马赛鱼海鲜汤,藏红花蒜蓉蛋黄酱法包 $388 (一人份) $628 (二人份)________________________食物🧸 : 溏心蛋黄多士好好味🥚本身蛋既食物我又系大爱❤️呢个蛋味好浓好橙色,加埋多士重系脆既,上面重有黑松露既软芝士同鱼子酱带咸既味道,好夹。牛肉他他都系正常发挥,但因为蛋黄用盐渍过所以就咁食落会带点点咸👍🏻至于意粉系homemade既所以都系会有咬口d既,但就觉得海胆酱无咩特别咁,对我来说有点单调。海鲜汤我觉得有一点点咸,但里面既海鲜同鱼都系新鲜发挥正常。(都不得不提海鲜同薯仔配料都好入味,都好多海鲜,有🦑🦐🐟蚬…)Tiramisu 都系正常发挥,都够creamy,啡味同酒味都不重。环境🧸 : 餐厅系有小小迫,但系环境都几好楼底好高,坐底倾下偈,饮下野都ok。*open rice就有得book位了Add
________________________
食物🧸 :
溏心蛋黄多士好好味🥚
环境🧸 :
*open rice就有得book位了
Address🧸 : Shop 101 1/F The Cameron No.33 Cameron Road Tsim Sha Tsui
@attic.tst
#attichomemadepasta #attichk #pasta #homemadepasta #tsimshitsui #beeftartare #tiramisu #unipasta #eggyolk #bouillabaisse #eatwithkankan #newfoodie #foodiehk #foodie #hkig #foodieblogger #hkblogger #eat #food
#跟住勤勤食好西
#尖沙咀 #手造意粉 #尖沙咀餐厅