2021-11-04 485 浏览
Sichuen pepper麻 💸$108睇个名以为系会有好多香料咁好似食麻辣米线果类点知个汤出奇地清 但系层次感非常丰富唔算好辣 但系食完会有一种麻痹感停留喺你个口好过瘾 超级推荐👍🏻👍🏻面质烟韧属于少少偏硬身 但系好挂汤叉烧见到佢半肥瘦以为会好油好肥腻点不知一齐咬落口完全冇肥腻感而且油香味十足!糖心蛋都超正蛋味超级浓🥺🥺☆taste - - -8.8/10Hutomen- Japanese Napolitan 日式拿破仑义大利面 💸$128又系超经验的一个面!食落感觉好似有仲半炒半煮既感觉 面条好厚身 好够烟韧!好似食紧手工意粉咁!配合埋西班牙香肠同佢D source 真系好好味!个碟既面碎我都食埋!系最近食过数一数二既义大利面😬☆taste - - -8.2/10因为Halloween既关系 佢地有杯Halloween special Halloween spider 💸$62个底系巨峰提子soda 再加油子爆炸糖雪糕咁口好得意 入口巨峰提子味好清新然后又有雪糕既棉滑又会有D爆炸糖系个嘴度跳下跳下 最后仲食到柚子皮碎 🤣🤣搞下佢D魔幻既紫色烟幕点都唔会消失🤭觉得神奇☆taste
Sichuen pepper

咖啡拣咗Flat white 💸$38
咖啡好饮😄
而且好钟意佢地个杯既Quote😅

-𝐁𝐞 𝐲𝐨𝐮𝐫𝐬𝐞𝐥𝐟
𝐃𝐨𝐧𝐭 𝐛𝐞 𝐚𝐟𝐫𝐚𝐢𝐝 𝐣𝐮𝐬𝐭 𝐛𝐞 𝐲𝐨𝐮𝐫𝐬𝐞𝐥𝐟

仲有仲有!当日消费满$300会送甜品
我地拣咗个Scone!个scone都超正!
完全唔松散得黎 又唔会死实 面层应该搽咗一层蜜糖 微微焦脆 个Jam好似yougurt但系又带点奶油味 配合一齐食有别于平时食既Clotted cream!好得意😎
☆taste - - -8.1/10