🥩Grilled prime rib-eye -$258我拣咗medium rare 脂肪同肉比例几好 超级juicyyyyyyy🤤🤤靓扒只用pepper & salt就够味🍔Four cheese beef burger -$158一上枱就睇得出相当有诚意 把刀霸气咁插住个包用嘅提子包 比坊间食开牛油包皮更夹 提子干正好中和芝士油腻感汉堡肉有两只手指多厚度😳 中间大过手板嘅系Parmesan cheese煎薄片 香脆带咸香其余三款整成半融夹心系mozzarella, ricotta , cheddar cheese☕️Tiramisu -$78尼度提供埋一小shot expresso 倒入冬甩形状嘅tiramisu 佢系偏硬身 似雪糕质地 咖啡甘苦配cream甜 酒味唔重 出其地好夹即使上面main course已经食咁饱 两个人仲争住清晒个甜品😋🧃Apple tea +$30🥗🍟我哋两个course 有跟mixed salad & fries 用嘅黑醋 带有果味 好开胃💛入面有几粒红提点缀 更加之fresh 粗身薯条 相信系自己刨嘅😹因为每条都长短不一 唔系粉开嘅味

🥩

最钟意系张船木制嘅枱🤎

Tiramisu
Tiramisu
  • Oldish  tiramisu
  • Oldish Four Cheese Beef Burger