❂𝘊𝘰𝘢𝘴𝘵 𝘊𝘰𝘧𝘧𝘦𝘦 ❂其实都食咗一段时间但系一直都未有时间update返! 记得个日系行完山食 所以叫咗两个饭再加甜品😂➶ 泡菜炒椰菜花鸡髀肉($88)因为餐厅有配合到生酮饮食嘅关系所以佢将饭改为椰菜花啱晒我呢啲唔想食饭但系想要饭既口感嘅人 泡菜比较辣 但系好惹味既鸡髀肉嫩滑系 都算系一个好新鲜嘅食法❥❥𝘚𝘤𝘰𝘳𝘦: 6.8/10➶ 泰式冬荫意大利饭配泰式茄子 ($98)冬阴功有少少过辣但系钟意食辣嘅人应该会几钟意意大利饭口感太湿好似食糊仔好彩份量唔系好大 呢个觉得麻麻地❥❥𝘚𝘤𝘰𝘳𝘦: 6.1/10➶ French Toast with Mixed Fruits ($78)想讲呢个French Toast超级好味劲有惊喜❣️外层既焦糖面令到吐司好香脆内里松软,忌廉有奶香味得黎又唔腻,加埋新鲜水果,杏仁片,南瓜籽,奇亚籽等等一齐食,口感丰富!推荐 推荐❤️❥❥𝘚𝘤𝘰𝘳𝘦: 8.1/10𝘋𝘳𝘪𝘯𝘬𝘴: 𝘍𝘭𝘢𝘵 𝘞𝘩𝘪𝘵𝘦 📍 Coast Coffee 天后天后庙道17号地舖
❂𝘊𝘰𝘢𝘴𝘵 𝘊𝘰𝘧𝘧𝘦𝘦 ❂

其实都食咗一段时间但系一直都未有时间update返!
记得个日系行完山食 所以叫咗两个饭再加甜品😂

➶ 泡菜炒椰菜花鸡髀肉($88)
因为餐厅有配合到生酮饮食嘅关系
所以佢将饭改为椰菜花
鸡髀肉嫩滑系 都算系一个好新鲜嘅食法
❥❥𝘚𝘤𝘰𝘳𝘦: 6.8/10

➶ 泰式冬荫意大利饭配泰式茄子 ($98)
冬阴功有少少过辣
但系钟意食辣嘅人应该会几钟意