餐厅: 韓樂 (海之戀商場)
资讯:

2022-05-11 585 浏览
• 韩式芝麻烧汁焗鸡扒饭🥩🫕 < ⭐️⭐️⭐️ >整体唔错, 鸡扒好嫩好软熟🤩, 不过略嫌太咸, 第一啖系好好食, 但系越食越咸🤭 加上没有芝麻烧汁嘅味道🤔 太咸盖过左d味道🤣• 韩式泡菜海鲜炒年糕🥘 < ⭐️⭐️⭐️ >年糕好烟韧🤩, 泡菜同年糕好夹, 不过海鲜过于少🤔 主要系年糕好多 但系𩠌比较少🤭• 魔鬼芝士。一口炸鸡🍗 < ⭐️⭐️⭐️⭐️ >芝士煮得几好, 有蛋汁嘅味道🤩 食完唔会觉得芝士过于腻; 炸鸡就系普通炸鸡, 表面嘅炸衣比较厚, 反而肉比例比较少🤣💰值得一提系呢间餐厅价钱不算贵, 比起其他韩国餐厅佢价钱便宜💰#荃湾美食 #韩国美食 #平民美食

• 韩式芝麻烧汁焗鸡扒饭🥩🫕 < ⭐️⭐️⭐️ >

• 韩式泡菜海鲜炒年糕🥘 < ⭐️⭐️⭐️ >

• 魔鬼芝士。一口炸鸡🍗 < ⭐️⭐️⭐️⭐️ >

#荃湾美食 #韩国美食 #平民美食