2022-05-31
乐富有乜好食?#小火焰韩式咖啡厅 就好好食啦😋我地3个人叫左个「弘大二人套餐」$488A.前菜(包2款)-酱油虾配糖心蛋+手握紫菜饭第一次食酱油虾,原来佢系生迪😱糖心蛋系最好食嘅😋,手握紫菜饭如果可以多啲紫菜就好啦🫣-三色前菜里面有泡菜,酸萝卜,紫菜?正正常常冇咩特别B.沙律🥗脆米猪手沙律🥗冇谂过个猪手咁冧呀,原来猪手配沙律都几夹👍🏻👍🏻C.炸鸡半份芝味炸鸡🍗炸鸡个炸得好薄,有够脆🥰有芝士粉喺面同埋芝士酱😍岩晒#芝士控 D.锅物雪香牛骨汤锅材料有鸡蛋,青瓜,韩式粉丝,豆腐,牛骨,韩式年糕。。。个汤仲好好饮😋😋😋E.主食牛肉石锅饭🤩七彩颜色超级靓😍捞匀佢之后等2分钟就食得😋少少辣辣地几好食F.甜品香蕉朱古力窝夫🧇呢个真系有啲食唔落啦😵💫饱到飞起,个糖浆建议唔太喜欢食甜野嘅唔好落,落咗就真系超甜,配上雪糕同埋香蕉一齐食,超正😍G.饮品-蓝柑白桃梳打 原价$55 套餐+$28呢个嘅感觉系梳打再加啲甜嘅感觉-红柚荔枝梳打 原价$55套餐+$28呢杯比较好饮👍🏻荔枝味比较重原本惊唔够食,所以加多左个小食韩式煎饺子🥟$78有饺子之余仲有沙律🥗😱饺子觉得比较普通🫣热比利时朱古力🍫 $32朱古力味都
我地3个人叫左个「弘大二人套餐」$488
A.前菜(包2款)
-酱油虾配糖心蛋+手握紫菜饭
-三色前菜
里面有泡菜,酸萝卜,紫菜?
正正常常冇咩特别
B.沙律🥗
脆米猪手沙律🥗
冇谂过个猪手咁冧呀,原来猪手配沙律都几夹👍🏻👍🏻
C.炸鸡半份
芝味炸鸡🍗
D.锅物
雪香牛骨汤锅
材料有鸡蛋,青瓜,韩式粉丝,豆腐,牛骨,韩式年糕。。。
个汤仲好好饮😋😋😋
-蓝柑白桃梳打 原价$55 套餐+$28
呢个嘅感觉系梳打再加啲甜嘅感觉
-红柚荔枝梳打 原价$55套餐+$28
呢杯比较好饮👍🏻荔枝味比较重
原本惊唔够食,所以加多左个小食
韩式煎饺子🥟$78
有饺子之余仲有沙律🥗😱饺子觉得比较普通🫣
热比利时朱古力🍫 $32
朱古力味都比较重👍🏻几好饮嘅
呢度个环境都好大,入到去都有好多位👍🏻店员服务好好,好亲切,开头到咗都揾唔到间铺,最后打俾店员,佢哋教我点样行过去👍🏻
小火焰韩式咖啡厅 (乐富广场)
📍地址: 乐富联合道198号乐富广场A区1楼1171-1179号舖
电话: 36188203
我既评分(5⭐️为满分)
环境:⭐️⭐️⭐️⭐️
食物:⭐️⭐️⭐️⭐️