↳ ** 𝗢𝗠𝗔 𝗦𝗽𝗲𝗰𝗶𝗮𝗹𝘁𝘆 𝗖𝗼𝗳𝗳𝗲𝗲,༉‧₊˚✧五月嘅时候食🤣明明𠮶阵觉得好好食想即刻出post⋯点知唔记得咗🤦🏻‍♀️难得去到大坑梗系要试吓 𝗢𝗠𝗔 𝗦𝗽𝗲𝗰𝗶𝗮𝗹𝘁𝘆 𝗖𝗼𝗳𝗳𝗲𝗲 啦👀今日仲要劲好彩唔使等位!店舖环境感觉休闲,整体用餐感觉唔错🙆🏻‍♀️ღ 新奥尔良烤卡疆鸡腿 $125𝐁𝐚𝐤𝐞𝐝 𝐋𝐨𝐮𝐢𝐬𝐢𝐚𝐧𝐚 𝐂𝐚𝐣𝐮𝐧 𝐂𝐡𝐢𝐜𝐤𝐞𝐧 𝐋𝐞𝐠招牌烤鸡🐓需要等耐少少时间🤏🏻但绝对值得!同男朋友边食边话真系好好食!点解可以煮到咁juicy嫩滑😍自家制酱汁very惹味~~╰┈➤ 𝘁𝗮𝘀𝘁𝗲: 𝟴.𝟴/𝟭𝟬 𝗿𝗲𝗰𝗼𝗺𝗺𝗲𝗻𝗱: 𝟴.𝟴/𝟭𝟬ღ 牛皇意 $100𝐁𝐞𝐞𝐟 𝐑𝐚𝐠𝐮 𝐒𝐩𝐚𝐠𝐡𝐞𝐭𝐭𝐢烤鸡太出色,显得意粉比较普通🥲手切澳洲牛柳切得好细粒,份量有啲少🤏🏻但意粉份量都几多下👍🏻酱汁有淡淡嘅新鲜蕃茄香,加少少芝士嘅咸香,整体🆗╰┈➤ 𝘁𝗮𝘀𝘁𝗲: 𝟳.𝟮/𝟭𝟬 𝗿𝗲𝗰𝗼𝗺𝗺𝗲𝗻𝗱: 𝟳/𝟭𝟬ღ 开心果芝士蛋糕 $55𝐏𝐢𝐬𝐭𝐚𝐜𝐡𝐢𝐨 𝐂𝐡𝐞𝐞𝐬𝐞𝐜𝐚𝐤𝐞写明唔系basque🤣质感偏硬身~味道出色好好食,开心果味香浓,但又唔会话太腻,自己一个人都可以轻松食晒!╰┈

ღ 新奥尔良烤卡疆鸡腿 $125
招牌烤鸡🐓需要等耐少少时间🤏🏻但绝对值得!

ღ 牛皇意 $100
𝐁𝐞𝐞𝐟 𝐑𝐚𝐠𝐮 𝐒𝐩𝐚𝐠𝐡𝐞𝐭𝐭𝐢
烤鸡太出色,显得意粉比较普通🥲

ღ 开心果芝士蛋糕 $55
𝐏𝐢𝐬𝐭𝐚𝐜𝐡𝐢𝐨 𝐂𝐡𝐞𝐞𝐬𝐞𝐜𝐚𝐤𝐞
╰┈➤ 𝘁𝗮𝘀𝘁𝗲: 𝟴/𝟭𝟬 𝗿𝗲𝗰𝗼𝗺𝗺𝗲𝗻𝗱: 𝟴/𝟭𝟬

ღ 伯爵茶香蕉蛋糕 $30
𝐄𝐚𝐫𝐥 𝐆𝐫𝐞𝐲 𝐁𝐚𝐧𝐚𝐧𝐚 𝐁𝐫𝐞𝐚𝐝 𝐒𝐥𝐢𝐜𝐞
感觉上呢度冇咩伏嘅嘢食😆banana bread湿润好食,earl grey味淡香~
╰┈➤ 𝘁𝗮𝘀𝘁𝗲: 𝟳.𝟱/𝟭𝟬 𝗿𝗲𝗰𝗼𝗺𝗺𝗲𝗻𝗱: 𝟳.𝟮/𝟭𝟬

𝗢𝗠𝗔 𝗦𝗽𝗲𝗰𝗶𝗮𝗹𝘁𝘆 𝗖𝗼𝗳𝗳𝗲𝗲,