2022-09-02
𝓖𝓻𝓮𝓪𝓽 𝓫𝓻𝓾𝓷𝓬𝓱 𝓪𝓽 𝓽𝓱𝓮 𝓬𝓸𝓯𝓯𝓮𝓸𝓵𝓸𝓰𝔂 行街经过铜锣湾 想食过brunch 咁啱喺ig睇到the coffeology嘅tiramisu好出名 即刻冲去排队当日都算好彩 排左30分钟就有位坐🫶🏻🍂Tiramisu果然名不虚传 首先外型已经好整齐好靓 个味道更加系不得了 食落除左好滑身 仲有啖啖酒香 以我所知 佢地另外仲有一个pistachio tiramisu都好出名 可惜个胃已经好逼🥹🍂Carbonara 呢个carbonara不得了!有蛋香而且感觉好正统 有用到猪颊肉嘅位置 个肥瘦度啱啱好 有咸香得黎唔会死咸 100%会encore!!!!🍂HoneycombHoneycomb coffee其实就系咖啡加上焦糖脆脆 净系佢个样已经值回票价 味道就系大家都想象到嘅咖啡加上焦糖 蚂蚁人一定喜欢💕🍂LatteNutty 味重嘅咖啡 好香🍂choco cake正常浓味而又唔系太甜嘅朱古力蛋糕 不过摆盘好用心旁边有cream有香橙加埋一齐都好夹
行街经过铜锣湾 想食过brunch
当日都算好彩 排左30分钟就有位坐🫶🏻