2022-11-18
🍽️ 快乐小羊🐑超级钟意呢间好so味既火锅店🤭 顾名思义 呢一间系专门食羊嘅火锅店!🍲汤底我哋叫咗鸳鸯锅,光阴锅拼麻辣锅🌶️ 两款汤底都好好味,其实我个人系钟意食辣 但系呢度两款汤底比我简,我会选择唔辣𠮶款 唔需要再点任何调味已经好好味啦🍲火锅料order左:草原大片羊 $148 👉🏻羊肉唔会碎湿湿,一大片 肉质好嫩快乐涮涮牛舌 $168 👉🏻份量好多 渌几秒就食得,好爽口 好好食🫶🏻手工滑三并(虾滑/墨鱼滑/羊肉滑)$128 👉🏻羊肉滑好特别,比较lam身,另外两款就弹牙手工韭菜饺半份 $34👉🏻 大大粒好饱满土豆粉 $42 👉🏻类似薯粉,质地都系烟烟韧韧,吸收左啲汤 好好味孜然烤羊肉串 $23 👉🏻正宗大陆味🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭其实呢间餐厅既肉本身就唔算贵 而且份量都好多,而架Openrice订座中午食有68折,晚市都有85折,折左真系抵食👍🏻👍🏻
🍲火锅料order左:
草原大片羊 $148 👉🏻羊肉唔会碎湿湿,一大片 肉质好嫩