2023-01-30
𝓡𝓮𝓵𝓪𝔁 𝓑&𝓜 𝓒𝓪𝓯é 最新速递新coffee shop 🤍位于大埔大美督龙尾村附近既RELAX B&M 最近嘅人气王🔥 一栋村屋 一共有三层花园连天台 good views 🍄底层花园位置有outdoor茶座 围栏系透明玻璃 海边公路帆船 加 蓝天白云⛵️chill爆💫🐿卡邦尼意粉$108卡邦尼意粉望落份量会比平时偏细少少🤏🏻上面加配左食用鲜花 好靓🌸卡邦尼好浓郁 超级挂身 仲有配厚切烟肉 yummy 🤤 🐿士多啤梨牛角窝夫🧇$45(追加)饭后甜品一流🍓牛角包压到脆一脆 内脆内酸 好香牛油味🥐士多啤梨加果酱再加cream🤤🐿黄金海岸 沙冰$25(追加)芒果🥭x椰汁🥥朋友仔话饮落感觉好似食紧椰汁芒果西米露 芒果同埋椰汁味都好重 真材实料💞🐿水牛城鸡翼$88水牛城鸡翼4件 下面有沙律菜配碟🍗如果水牛城鸡翼呢讲 佢会比较似日式炸鸡翼 无水牛城个种酸酸辣辣 但都好食!🐿富士山下 沙冰🗻$55🗻富士山配色一定系蓝白色 饮落先知原来系荔枝味沙冰 再配搭乳酪酸甜甜🤍⭐️⭐️⭐️大推💫💫💫💫💫虽然地理位置远小小 但有渡假风🌴非常打卡able!仲有狗店主热情款待 二楼仲有两只🐱天台位 仲有打卡热点💞全部
最新速递新coffee shop 🤍
🐿卡邦尼意粉$108
🐿士多啤梨牛角窝夫🧇$45(追加)
🐿黄金海岸 沙冰$25(追加)
🐿水牛城鸡翼$88
🐿富士山下 沙冰🗻$55
⭐️⭐️⭐️大推💫💫💫💫💫
虽然地理位置远小小 但有渡假风🌴非常打卡able!仲有狗店主热情款待 二楼仲有两只🐱天台位 仲有打卡热点💞全部嘢食都好好食!
#treelon大埔