ෆ 𝙇𝙖𝙬𝙧𝙮’𝙨 𝙏𝙝𝙚 𝙋𝙧𝙞𝙢𝙚 𝙍𝙞𝙗 ෆ 同朋友聚餐试咗呢间𝙇𝙖𝙬𝙧𝙮’𝙨 𝙏𝙝𝙚 𝙋𝙧𝙞𝙢𝙚 𝙍𝙞𝙗试咗𝘾𝙖𝙡𝙞𝙛𝙤𝙧𝙣𝙞𝙖 𝘾𝙪𝙩 加州薄切烧牛肉同𝘼𝙩𝙡𝙖𝙣𝙩𝙞𝙘 𝙇𝙤𝙗𝙨𝙩𝙚𝙧 𝙏𝙖𝙞𝙡大西洋龙虾尾✨𝘾𝙖𝙡𝙞𝙛𝙤𝙧𝙣𝙞𝙖 𝘾𝙪𝙩 加州薄切烧牛肉真系好好味牛肉切得好薄质地鲜嫩✨佢嘅肉汁好多好浓郁每一口咬落去都好𝙟𝙪𝙞𝙘𝙮 ( ⸝⸝•。•⸝⸝ )特别系佢嘅搭配酱汁更加增添咗一层丰富嘅味道𝘼𝙩𝙡𝙖𝙣𝙩𝙞𝙘 𝙇𝙤𝙗𝙨𝙩𝙚𝙧 𝙏𝙖𝙞𝙡大西洋龙虾尾更加令我惊艳!!龙虾尾肉质鲜甜,肉质鲜嫩😋真系好好味~佢嘅煮法突显咗龙虾尾嘅鲜味同嫩滑感🫶🏻餐厅环境同服务都好赞~佢嘅环境高雅舒适 带点高级感💓ෆ推介菜式 ෆ𝘾𝙖𝙡𝙞𝙛𝙤𝙧𝙣𝙞𝙖 𝘾𝙪𝙩 加州薄切烧牛肉𝘼𝙩𝙡𝙖𝙣𝙩𝙞𝙘 𝙇𝙤𝙗𝙨𝙩𝙚𝙧 𝙏𝙖𝙞𝙡大西洋龙虾尾#hkig #hkfoodie #foodiehk #foodiegram #foodiegraphy #foodlovers #foodstagram #happysharing #hkfood #foodphotography #foodie #hkfoodblogger #hkf
ෆ 𝙇𝙖𝙬𝙧𝙮’𝙨 𝙏𝙝𝙚 𝙋𝙧𝙞𝙢𝙚 𝙍𝙞𝙗 ෆ

质地鲜嫩✨
佢嘅肉汁好多好浓郁
每一口咬落去都好𝙟𝙪𝙞𝙘𝙮 ( ⸝⸝•。•⸝⸝ )
特别系佢嘅搭配酱汁
更加增添咗一层丰富嘅味道

𝘼𝙩𝙡𝙖𝙣𝙩𝙞𝙘 𝙇𝙤𝙗𝙨𝙩𝙚𝙧 𝙏𝙖𝙞𝙡大西洋龙虾尾
更加令我惊艳!!
龙虾尾肉质鲜甜,肉质鲜嫩😋真系好好味~
佢嘅煮法突显咗龙虾尾嘅鲜味同嫩滑感🫶🏻

餐厅环境同服务都好赞~
佢嘅环境高雅舒适 带点高级感💓

ෆ推介菜式 ෆ
𝘾𝙖𝙡𝙞𝙛𝙤𝙧𝙣𝙞𝙖 𝘾𝙪𝙩 加州薄切烧牛肉
𝘼𝙩𝙡𝙖𝙣𝙩𝙞𝙘 𝙇𝙤𝙗𝙨𝙩𝙚𝙧 𝙏𝙖𝙞𝙡大西洋龙虾尾

#hkig #hkfoodie #foodiehk #foodiegram #foodiegraphy #foodlovers #foodstagram #happysharing #hkfood #foodphotography #foodie #hkfoodblogger #hkfoodstagram #momofoodie #香港美食 #美食 #吃货 #相机食先