2023-08-21 26 浏览
📍 MOO MOO 观塘巧明街94-96号鸿图中心地下1A号舖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖#鱼Full之堡 $62 🫧 #炸鱼柳 #芝士 #生菜 #番茄 #蜜糖芥末酱 🫧 #菠萝 +$8💭 呢间位置要行少少路先揾到🤏🏼不过行到附近就唔难揾既,虽然唔只burger,舖头仲有沙律拣🥗但🐷又点会咁健康😏个burger块炸鱼柳大到突晒出尼🐟一啖唔会咬得晒,算系靠蜜糖芥末酱吊起成个包既味道,又唔会十分攻鼻,食得好舒服😂菠萝系必须的,令个包好juicy🍍.#滋味鸡堡 $60 🫧 #鸡肉 #芝士 #生菜 #番茄 #香辣Mayo 🫧 #大啡菇 +$28💭 两只包系同一款面包🥯好软熟,而且好香牛油味,煎香左其实就咁食个包都好好味🧈鸡肉有阵炭烧味,肉质弹牙唔鞋口,加埋大啡菇即系加分,无得顶😎.#细沙律 +$15💭 连跟餐既沙律都可以自己拣酱汁好开心🥳有凯撒沙律酱同千岛酱两只大路啲既酱拣,🐷就拣左比较少见既柚子醋,食落酸酸甜甜好开胃,而且食呢啲邪恶野前食啲绿色野感觉都健康啲😜入面仲有平时都好少可系跟餐沙律见到既红腰豆🫘绝对唔马虎.#芝士肉酱薯条 +$29💭 芝士再加薯条又一饱肚之作,薯条本身有落左味

📍 MOO MOO

🫧 #鸡肉 #芝士 #生菜 #番茄 #香辣Mayo
🫧 #大啡菇 +$28

#细沙律 +$15

#芝士肉酱薯条 +$29
💭 芝士再加薯条又一饱肚之作,薯条本身有落左味粉已经好惹味🍟再加埋劲香既芝士同肉酱好好味😋感觉无就咁食咁热气tim

#雪碧
#蜜桃冰茶 +$13
💭 罐装汽水跟餐系免费既,亦可以加钱要特饮🍹蜜桃茶应该系自己热水冲出尼既,上枱既时候仲feel到杯底有啲暖暖地,有蜜桃味又唔会死甜值得一赞🍑呢度环境真系有啲似外国咁,又有户外位,凉啲坐户外应该几正😎