2010-07-01
极速父亲节晚餐, 1750左右到等位, reception好串咁话冇book枱就等下睇下有冇人过左时未到同埋最重要系齐一半人 我完全明白我地冇book枱系一定要等~不过佢o既态度好差, 真系想即肯走人1815入座, 1915前要还枱~~ what a mess~~~冇咩菜式可以order, 因为佢地pre-set左一d set同一版o既菜........请睇相~~~最后order左: 鹅片$75, 必食item...........好味........我地多数order片.........因为可以啖啖肉, 当然会贵d啦~~~ 但都有附送少少卤水豆腐!!! yummy!!!金菇瑶柱胜瓜甫$68, 原先以为系一个个圈o既胜瓜入面酿住一粒瑶柱, 点知完全唔系o个回事~~~oh no~~~被误导 唉~~~佢上到枱完全系一pat pat咁, 好失望啊~~~ d金菇同d瑶柱又"散收收"咁潮州炒鱼面, $55 细碟到无话可说~~~ 唉~~~ 而且配料又少~~~ 原先想order红色o个个面食, 不过见menu冇又费事问, 而且又得一个钟食添~~~ 你知啦~时间紧迫嘛~~!!!草草了事o既一餐, 令我
最后order左:
草草了事o既一餐, 令我慨叹香港人o既厉害程度..........
唔通真系好又一餐唔好又一餐???
节日正日真系唔好出街食饭啊~~~