2017-07-03 63 浏览
漫步完尖沙咀海滨长廊...黎到尖东觉得饿饿地就买左d野食食下!买左个手卷加多一蚊就有宜个夏威夷三文鱼手卷,超级超值呀!虽然系$1,但宜个三文鱼手卷非常足料!三文鱼系厚切方粒状,入口口肥美,非常正呀!鳗鱼太卷完全满足到我冇得去日本,但又想食到鳗鱼既欲望!鳗鱼酱汁甜度适中,能够带出鳗鱼既鲜味。寿司饭里面仲包左甜蛋同生菜,村料更丰富。明太子玉子烧简直一试难忘!蛋香嫩滑,入口唔会太油。玉子包著既明太子份量非常多,好高质素!特别中意入口有小小wasabi 味,培增食欲呀!宜个新出既海胆杯我个人觉得系必吃!$98但海胆份量目测超过一板,每啖入口都食到海胆既鲜味同感受到海胆系口中溶化除左海胆,仲有蟹肉、带子及吞拿鱼蓉,用料非常多元化同丰富!宜个价钱绝对抵食!