餐厅: 稻香 (海趣坊)
资讯:

2022-05-18 483 浏览
回复晚市8⃣️人之后,呢间稻香酒楼都出咗d特惠菜式吸引客人,好似$1乳鸽和特价海鲜🦞。我家长辈就系俾呢$1蚊吸引到所以我就谂住这晚约俩老高兴一下啦讲真除咗特价嘢其他菜单点真系贵咗啲😬例如咕噜肉都要$118;金银蛋苋菜$98,如果好食嘅话我都唔介绍俾贵少少,但系咕噜肉除咗个汁可以叫做合格,d肉一睇就知一早炒定哂好耐等上碟完全无镬气可言果碟金银蛋苋菜就仲差啲菜又老又硬,点解唔可以认真煮冧啲才上碟呢最后明白点解门口无人等位啰!明白现阶段饮食业经营困难,食物贵咗!顾客少咗!但都希望稻香可以认真啲在烹调方面,否则我哋街坊真系好难🤯继续支持你哋啰!
所以我就谂住这晚约俩老高兴一下啦

完全无镬气可言
果碟金银蛋苋菜就仲差
啲菜又老又硬,点解唔可以认真煮冧啲才上碟呢
2022-05-17