2020-01-10 148 浏览
相信好多人都钟意食pasta, 但系奈何间间既份量对我呢啲大胃王都唔够食,而呢间意粉份量绝对满足到啦!加10蚊就可以有1.5份量 蟹肉同火箭菜呢个配撘得好好,加上唔系用cream,所以食多几啖都觉得好fresh ,  轻盈既选择香烤鸡翼就相对平凡咗少少,味道唔太特出,而且个酱汁(柠檬蜜糖)  我个人认为蜜糖既比例太高,导致无乜柠檬同酸既味道。  而  margarita  就相反,饼皮唔难咬,水牛芝士味浓,整体嚟讲都唔错呢个系咁多样我最欣赏既,用蒜香去炒带子从来都系一个good match, 然而每一啖食落去都有淡淡既芦笋香味,而干炒类意粉嚟讲系算几出色环境方面就干干净净,啲位又唔会太逼,不过就似乎人流较少,当日去到系近乎包场既状态.顺带一提,佢个lunch set menu真系相当抵食,除咗可以拣意份或者pizza之外,仲有汤同饮品,呢度个人推荐洋葱汤
松叶蟹肉橄榄油鲜制意份
香烤鸡翼+  small  size  margarita  pizza

芦笋带子蒜香榄油意粉

下午茶