2019-03-22 135 浏览
想系威尔斯附近揾食 行十分钟过黎河畔都有唔少选择 今日想饮翻杯珍珠奶茶就黎左呢间食台湾野既九份十分 我地黎到都接近下午茶时间 lunch人潮岩岩过左 唔使等位即刻有得医肚!Lunch time都有唔少选择 最surprise系饮品唔止普通珍珠奶茶拣 仲有焦糖珍珠同紫薯我地嗌左古早醉鸡配亚春面线食醉鸡都系为左浸酒味 酒味好浓 鸡件都几多 又多肉 唔会话全部都系骨面线都系浓味 份量都唔细架 忌廉芝士磨菇鸡翼饭 配紫菜贡丸汤紫菜贡丸汤不过不失 有啲菜同紫菜饮落去清清地几好至于个饭 话说 一开始我误会左以为系忌廉芝士磨菇饭加鸡翼咁 所以饭黎到之后我仲问侍应系咪黎错左😂原来我最爱既芝士收埋左系鸡翼里面!一咬落去超amazed 系无骨鸡翼!唔使拆骨可以一大啖咬落去 入面有好大旧溶左既芝士同磨菇 加埋d鸡肉系个口倒 好好食好幸福呀!珍珠奶茶紫薯珍珠 - 好少餐厅有紫薯珍珠嗌 所以决定试下 饮落去有淡淡既紫薯香 最紧要完全唔会话好甜!珍珠份量多 好咬口 可以一试见到其他食评晚餐甜品都好吸引!下次要黎食埋晚饭先得

我地嗌左
古早醉鸡配亚春面线