2024-09-29
真系好耐都唔会出一次将军澳,如果唔系出去做嘢,都预唔到呢间坐得又舒服,又系Pat friendly 嘅韩式料理餐厅!而家10月仲要做紧午市买一送一,平均都唔使$60就有个餐!午市叫咗自制韩式拌饭同埋炸软壳蟹明太子忌廉意粉韩式拌饭可以根据自己想要牛肉定猪肉去拣,我自己叫咗牛肉,我自己觉得个味道唔系传统嘅韩式拌饭,冇韩式辣酱!但系味道我自己钟意,特别系有紫菜喺上面味道唔会好浓,啱晒我! !饮品叫做日本宇治抹茶拿铁奶盖雪山,就系抹茶加芝士奶盖,佢一啲都唔甜,我抹茶味超浓会有啲苦嘅,但系加咗个咸嘅奶盖,我又觉得我未好夹!朋友嘅炸软壳蟹明太子忌廉意粉,都几特别,软壳蟹唔错!叫多咗个小食系三味玉子串烧,另外加咗个韩国米酒意式蛋糕,好远,食落口好浓咖啡味,又唔会好甜,自己就好钟意啦!
午市叫咗自制韩式拌饭同埋炸软壳蟹明太子忌廉意粉
朋友嘅炸软壳蟹明太子忌廉意粉,都几特别,软壳蟹唔错!
叫多咗个小食系三味玉子串烧,