餐厅主打正宗意大利菜式,店员好nice,到访嘅时候系圣诞节期间,布置好有气氛🎄🤶店员推介Sole set for two,每人$450,包2款头盘、意粉、main dish、甜品⭐️<Blood orange prawn>血橙汁好开胃,配脆脆饭素、新鲜爽口虾刺身,系好高分嘅starter。<Foie Gras Mousse>无花果酱配浓郁鹅肝酱,加上烟靭但软熟嘅意大利面包,呢个组合好match,一啲都唔觉得肥腻。<Maniche AI Pistachio>作为开心果迷同芝士迷嘅我,表示同时满足晒我两个愿望,半管面软硬度适中,配非常浓郁嘅开心果酱、开心果粒粒,仲有至爱口嘅瑞可达cheese,我同朋友好快食哂成碟。🫢<Pork Cheek>肉质十分软腍,入面保持到好juicy,配脆片、杂菜,配搭好丰富。<Panna Cotta>奶香十足。<Chocolate Mousse>朱古力mousse好浓郁好滑,朱古力迷唔好错过。*Remarks:「12月内于 Pirata Group 旗下餐厅每消费一次可

<Blood orange prawn>

<Foie Gras Mousse>

<Maniche AI Pistachio>

<Pork Cheek>

<Panna Cotta>
奶香十足。

<Chocolate Mousse>
朱古力mousse好浓郁好滑,朱古力迷唔好错过。

*Remarks:
「12月内于 Pirata Group 旗下餐厅每消费一次可获得1枚印花,并参与「Seas The Season」圣诞大抽奖,头奖为马尔代夫5日4夜之旅(2人同行,包来回机票、Hard Rock Hotel 及 Saii Maldives 各两晚住宿)」参加次数无上限,消费次数越多,赢奖机会越高!
  • panna cotta
  • Foie  Gras  Mousse