2023-02-09
前要:今日黎到葵涌广场 突然就提议试下用$100可以买到咩食呢 系两人份~~葵涌广场每层都有好多小食店 间间都好似好吸引 要拣食咩 真系好难拣 样样都想食甘😂要系度限量用$100 真系财务管理既大运用🥸🥸究竟可以食到啲咩呢 真系既紧张又期待~~第一站 蛋制品专门店🐣🐣第二站 烤焗工房🦑🦑第三站(总站) • 抵抵果汁🍉🍈买完玉子烧 鱿鱼须 之后剩返$20 念紧再买多样食物 定买饮品好呢~有饮品就好似有个完味既结局♥️但系$20可以买到两人份野饮吗?系杯装野饮 最好系珍珠奶茶个啲😂😂我哋可唔可以做到呢 知道平时珍珠奶茶个啲 最平都要大约$18-20一杯🥺🥺但系葵涌广场真系可以揾到😱😱 系3楼既好多果汁卖既果汁店 珍珠奶茶只系$8 见到都觉得非常十分惊讶😱😱唔知边度仲有甘平既野饮卖呢🤔🤔但我哋仲有$20 就打算富豪啲 饮果汁😋😋有好多选择 全部都好抵抵 好多水果拣~最后 拣左 西瓜果汁($10) 蜜瓜果汁($10) 完美甘用哂$100🥸🥸果汁唔会太甜 感觉冇加糖水 系水果原本味道 清甜 份量都算大杯最开心既系 竟然有蜜瓜🍈🍈唔系好多饮品店会有蜜瓜~(注:因为唔记得影相 自己画左两杯果汁图😂)
要系度限量用$100 真系财务管理既大运用🥸🥸
究竟可以食到啲咩呢 真系既紧张又期待~~
第一站 蛋制品专门店🐣🐣
第二站 烤焗工房🦑🦑
第三站(总站) • 抵抵果汁🍉🍈
有饮品就好似有个完味既结局♥️
但系葵涌广场真系可以揾到😱😱 系3楼既好多果汁卖既果汁店
珍珠奶茶只系$8 见到都觉得非常十分惊讶😱😱
唔知边度仲有甘平既野饮卖呢🤔🤔
但我哋仲有$20 就打算富豪啲 饮果汁😋😋
有好多选择 全部都好抵抵 好多水果拣~
最开心既系 竟然有蜜瓜🍈🍈唔系好多饮品店会有蜜瓜~
(注:因为唔记得影相 自己画左两杯果汁图😂)