餐厅: 鹿角巷
资讯:

传说呢间珍珠奶茶好好饮🌝 仲成日要排长龙👻 听fd子讲到话佢好好饮 就拉咗去带我去啦🌝🌝🌝🤣我哋𠮶日排咗半个钟先买到 根据朋友嘅经验已经算系一个快嘅时间嚟㗎啦 通常都要排九个字至一个钟😢-好啦讲下杯野饮先🥤自己要有杯黑糖鹿丸鲜奶朋友就嗌咗盆栽鲜奶杯黑糖鹿丸真心好好饮!劲浓奶味而且甜度啱啱好!因为佢系有固定糖同埋冰 冇得嗌小甜或者小冰😳😳但系佢系所有野都啱啱好 真心名不虚传👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻我比满分💯😍😍-而朋友个盆栽鲜奶只系面头多咗啲oreo同片叶🍃😂😂佢就觉得都系黑糖鹿丸鲜奶好饮啲!但每人每次只限买两杯黑糖鹿丸架炸😢😢但真心系好好饮! 排咁耐都抵既🤤🤤🤤-评分:10/10价钱:$28
好啦讲下杯野饮先🥤
自己要有杯黑糖鹿丸鲜奶
朋友就嗌咗盆栽鲜奶
但系佢系所有野都啱啱好 真心名不虚传👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
我比满分💯😍😍
而朋友个盆栽鲜奶
只系面头多咗啲oreo同片叶🍃😂😂
佢就觉得都系黑糖鹿丸鲜奶好饮啲!
但每人每次只限买两杯黑糖鹿丸架炸😢😢
但真心系好好饮! 排咁耐都抵既🤤🤤🤤