2013-10-19 3235 浏览
黎到朗豪坊13楼,全层最旺应该系呢间Mes Amis,所以一定系有其吸引人之处。我地两人被安排坐o系高梳化椅,系bar位既旁旁旁旁边,自成一角,几有私隐,包保隔离无人听到我地讲mug,系较为暗左d,不过都算系有情调挂星期五,最低消费为$150一位,但其实饮品都约$70杯,所以唔成问题。佢星期一至五都有特定既promotion,如星期五:shooters买一送一,即$500有24杯shooters,听落好岩成班人黎㖞*酒既种类都好多呀!!!我地打打底遮,叫杯cocktails饮下就ok,要左pimm's cup同埋peach mojito。前者系鲜果+ginger ale+pimm's no.1,几好有d气,不太甜但唔strong既,但少左片signature青瓜片!后者既mojito好碎d叶整到,唔知好事定坏事,味道系香d,但好易吸埋d碎,LOL。热食都唔错,全部新鲜热辣上既。HOT CHILI PEPPERONI PIZZA其实唔辣有干同湿厚肉肠,芝士溶在脆脆既薄饼上,好正(^.^)FRENCH FRIES一般,系幼身既,欣赏系问拎sour cream都有得俾,我最爱sour cre
Cocktails
French Fries
Hot Chili Pepperoni
热食都唔错,全部新鲜热辣上既。
FRENCH FRIES一般,系幼身既,欣赏系问拎sour cream都有得俾,我最爱sour cream mixed with ketchup啦,大家都试试,点薯条绝配唔输得。

人生在世,无酒不欢,今朝饮酒今朝醉,把酒问青天,尽吐苦水,互相支持!!!!
2013-10-18
Hot Chili Pepperoni