2022-02-25 318 浏览
有2个师傅,其中一个完全唔掂,切野手震震,发出劲多嘈音,完全无美感,用急口令速度介绍菜色名,完全无讲解,成餐都食得唔舒服。食omakase唔系净系食,睇住师傅优雅地准备菜色及与顾客互动都好紧要,反而大师傅(应该系老板)长期系隔离睇住佢做野,间中先帮下手。我地坐系长枱的最终端,而大师傅就长期系另一端,见到大师傅有同果边顾客倾吓偈,但我地果边就完全无🤷🏻‍♀️————食物方面:前菜 、6道刺身 、5道寿司 、汤、甜品————食物正常,唔算特别出色,某d甚至比元气差🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️- toro唔新鲜,食落好淋- 带子一般,无乜鲜味- 海胆几甜,但有少少腥味(留意返:小师傅用匙羹整,大师傅用筷子整,高但立见)- 绿色碟几好食(唔记得系乜)表皮轻轻烧过- 生蚝好甜,味道系口中回荡咗好耐,金薄&海带for点缀,无味的- 其他都唔算好特别&好食,亦唔记得系咩鱼,恕未能详细介绍—————最后甜品蜜瓜正常、唔算好甜,碗汤无味,食完都已经6:05pm STAFF都尽快埋单赶人走 埋单$1080 加一 —————-最惨回家途中开始肚痛,忍到返屋企即肚屙(屙水果只)💩,成晚个肚都好唔舒服🤦🏻‍♀️—————完~
————
食物方面:
前菜 、6道刺身 、5道寿司 、汤、甜品
————
- toro唔新鲜,食落好淋
- 带子一般,无乜鲜味
- 绿色碟几好食(唔记得系乜)表皮轻轻烧过
- 其他都唔算好特别&好食,亦唔记得系咩鱼,恕未能详细介绍
—————
—————-