2016-11-12 490 浏览
今日光棍节揾男朋友行商场揾好野食 谂住食餐好既于是就去左试一直都好想食既泰巷 每次经过都觉得装修好特别 气氛环境好好 引吾住望多两眼于是我地决定叫一个 (二人套餐配泰式风味拼盘$298)B. 汤选了 (Thai椰汁鸡汤)只系饮到淡淡既椰汁香味 饮完汤后会好口渴C. 主菜选了 (泰式明炉冬荫乌头窝)+ (脆炸软壳蟹配泰式墨鱼汁河粉)一上枱第一时间手机食先 第一次食乌头窝 感觉好新鲜 鱼食到腥味 但接受到 旁边衬托既粉丝较为失色 味道吾系人人接受到店内待应会不断为你加汤汁 (脆炸软壳蟹配泰式墨鱼汁河粉)软壳蟹炸得好香口 本人吾系第一次食墨鱼汁 但墨鱼汁配河粉真系第一次 入口后墨鱼汁感觉奇怪 同软壳蟹吾配 吾太建议尝试期望愈大 失望愈大冇下次D. 饮品选了两杯特饮 (海盐珍多冰)跟餐加$12 同埋(香芒沙冰脆脆)另外飞天炒时蔬半价 所以我地散叫左一个 (马拉盏通菜$24)
今日光棍节揾男朋友行商场揾好野食 谂住食餐好既
于是我地决定叫一个 (二人套餐配泰式风味拼盘$298)
店内待应会不断为你加汤汁
(脆炸软壳蟹配泰式墨鱼汁河粉)
期望愈大 失望愈大冇下次

2016-11-11
等候时间
5 分钟 (堂食)
用餐时段