2021-01-06
今日一起身就去左将军澳试呢间韩烧放题,初时以为车泊喺popcorn车场便可free park,但原来呢间铺头唔属于popcorn车场,故揸车去要留意,110分钟任饮任食~我记得呢间铺头前身都系做韩烧,但唔好味~而家改左running烧,入座后落单系手机扫描QR code落单,还有自助区提供比客人,分别有蔬菜,汤,小食,甜品,饮品,饭,特别啲有部扭糖机饮品款式唔算多,但价钱同食物质数非常合理~门口已显示各时段价钱~入座后,用手机扫描QR code就可以开始落单~呢个扭糖机都几特别,食韩烧放题较少提供~饮唔款式选择唔算多~虾好新鲜,龙利柳都好滑,蚝反而唔新鲜,有少少腥臭味~粟米亦一般有即炸鸡,韭菜饺同鱿鱼须,食时重系暖~牛肉类别唔错,以$178价钱算交代到~汤佢写系鸡汤,但我饮落似胡椒猪肚汤不过又几好饮,我饮左一大碗~水冷面就好一般~甜品我攞左呢支鹰唛奶条来试,几好味,好重炼奶味,识野识入呢只货,食噤多次放题我第一次见埋单$392,每人$200都唔使~呢个价钱食到呢个质素嘅食物,真的不错👍🏻
门口已显示各时段价钱~
入座后,用手机扫描QR code就可以开始落单~
呢个扭糖机都几特别,食韩烧 放题较少提供~
饮唔款式选择唔算多~
有即 炸鸡,韭菜饺同鱿鱼须,食时重系暖~牛肉类别唔错,以$178价钱算交代到~ 汤佢写系鸡汤,但我饮落似胡椒猪肚汤不过又几好饮,我饮左一大碗~
水冷面就好一般~