2023-06-05 115 浏览
林氏厨房🧑🏻‍🍳今次嚟到林氏厨房,位于荔枝角嘅私房菜,拣咗佢哋嘅二人套餐,价钱又唔贵㖞!$488 就有齐前菜、主菜、甜品同埋饮品!🥰🥰 呢度最特别嘅就系有12人圆枱,以后一大班人食饭都可以食西餐啦😆😆蟹肉烟三文鱼沙律配油醋汁🥗呢一个蟹肉烟三文鱼沙律份量都几多,平时成日出去食饭都唔系经常可以食到蔬果,呢度大大兜够晒健康!💓炸物拼盘🤤炸物拼盘,总共有三样唔同嘅食材,包括鸡软骨、鱿鱼须、茶树菇!个人嚟讲就最钟意炸鱿鱼须,香脆得黎又入味加拿大猪鞍扒🐷猪鞍扒肉质非常松软,唔想下下都食牛扒嘅朋友可以考虑吓佢㖞!✅鹅肝拼纽西兰牛柳🪿🐮纽西兰牛柳,肉味都几重,份量啱啱好!鹅肝配埋薯蓉就非常之香,而家谂返都觉得非常回味!🤤红丝绒蛋糕🍰平时唔系好多地方,可以食到红丝绒蛋糕,钟意食嘅朋友就唔好错过啦!💓雪糕红豆冰🥛 & 石榴沙冰🍹佢哋嘅嘢饮唔错㖞!🤤🤤平时嘅红豆冰好少会有雪糕,加埋雪糕即刻好饮好多,加上啲红豆又唔会太甜!🥰🥰市面上一般嘅石榴汁都比较甜同腻,加埋冰打碎就可以中和呢个感觉,夏天咁热,又清新又解暑!
林氏厨房🧑🏻‍🍳
蟹肉烟三文鱼沙律配油醋汁🥗