朋友前日突然话我知,原来而家🌟牛大人🌟做紧个🌟日本A4黑毛和牛火锅放题🌟,-位只需$488- 就可以任食黑毛和牛、饱鱼、haagen dazs 雪糕🍦等等既好野食足120 分钟😍咁吸引,梗系一收工就即刻同朋友冲过去试吓💕🌟120分钟日本A4黑毛和牛火锅放题🌟$488 /位送澳洲M9和牛牛丸2粒 及 海鲜拼盘 及 任食鲍鱼可能系太抵食嘅关系,去到现场劲多人排队,好彩朋友醒目,有预早book位,唔系都唔知要等位等到几时😂我地坐底左之后首先拣咗个台湾浓香番茄锅,汤头浓郁茄味重,甜香微酸劲开胃🫶好似用梨煮咩都好好食咁‼️水一滚,小妹忍唔住直接饮咗-大碗😅今晚既主角✨日本黑毛和牛✨亦都完全冇令人失望,碟碟d油花都劲靓,牛味劲浓又唔臊,肉质软嫩到入口即溶咁济👍🏻👍🏻最值得一赞系上菜速度已经好快,重要叫几多碟就梨几多碟👍🏻👍🏻坚系真.任食👍🏻👍🏻其实个餐可以任叫嘅选项都几多,净系牛肉种类/部位都起码成六、七种;加埋比较少见既伊比利亚黑毛猪梅肉、海鲜类、蔬菜类、台式小食、同台式饮品等等,选项都已经多到数唔晒,样样食少少都已经饱到癫😂加上跟餐送嘅海鲜拼盘仲有鲍鱼、生蚝、蛏子同元贝,种类丰富又新鲜,正👍🏻!

咁吸引,梗系一收工就即刻同朋友冲过去试吓💕

🌟120分钟日本A4黑毛和牛火锅放题🌟$488 /位

送澳洲M9和牛牛丸2粒 及 海鲜拼盘 及 任食鲍鱼

加上跟餐送嘅海鲜拼盘仲有鲍鱼、生蚝、蛏子同元贝,种类丰富又新鲜,正👍🏻!个2粒M 9和牛牛丸肉味超重之余仲会爆汁添,超好食👍🏻👍🏻💕

食完个海鲜盘仲唔够喉嘅话,仲有鲍鱼三食(炭烧盐葱鲍鱼、柚子烧汁鲍鱼同古法醉鲍鱼)可以任叫,食到够喉为止,满足到小妹哗-声‼️‼️

嘢饮方面,小妹最钟意佢哋有d酸度嘅乌梅汁,边食边饮冇咁腻‼️牛肉都可以食多两三嚿🤣

差唔多食到尾,出面个雪糕柜仲有好多唔同口味嘅Haagen-Dazs 雪糕可以自取,食埋真系好圆满丫🤩🤩大满足👍🏻👍🏻

🐂牛大人台湾火锅吃到饱

📍地址:旺角弥敦道610号荷李活商业中心地库A&B号舖

#牛大人火锅 #牛大人台湾火锅吃到饱 #牛大人 #台湾直送 #打边炉必选 #台湾火锅 #旺角美食