放假同朋友黎食即夹即煮既海鲜火锅!依度最特别既就系有个海鲜池,可以俾客人自己夹完再即刻打边炉!真系又有得玩又有得食汤底就分别拣左浓厚番茄汤、清酒煮沙白汤同埋秘制麻辣汤。食靓牛既时候我最钟意用清清地既汤底黎渌,好似当中既清酒煮沙白汤咁,咁先食到最原汁原味既牛肉味每个set都包任食自助活海鲜区既海鲜!记得记得!夹虾之前一定要拎d冷放入海鲜筒先呀!因为咁先会令d虾冻晕,唔洗惊佢跳出黎虾肉好爽弹,虾味浓郁。海鲜类别都有唔少,基本既沙白蚬、海虾紧系唔少得啦,除此之外仲有澳洲鲍鱼、濑尿虾、花螺!当中我就最爱澳洲翡翠鲍鱼因为d鲍鱼真系超级新鲜既关系会吸实个池边,夹上黎果阵都要用d力摌,煮左10分钟左右,咩酱汁都唔洗蘸已经好鲜味,够弹牙爽口!一定要encore 依加4人同行仲送一只松叶蟹咪话送既就冇好野,依只蟹真心好有诚意!我地用沙白汤底煮,肉嫩鲜甜啖啖肉又有蟹味,仲系爆多蟹膏嫁除左海鲜吸引,佢地既”上忍之卷”套餐既牛肉都好正第一次食日本A5藤彩和牛,特别推介牛舌同牛肩胛!!依度既牛舌同平时既好唔一样,打直切带有脂肪层,其实完全睇唔岀系牛舌,但一食落口就知,质感好爽嫩真系一分钱一分货,七百几蚊就可以任

汤底

即夹海鲜

当中我就最爱澳洲翡翠鲍鱼

松叶蟹

依加4人同行仲送一只松叶蟹

日本A5藤彩和牛
日本A5藤彩和牛  (牛舌、牛板腱)

除左海鲜吸引,佢地既”上忍之卷”套餐既牛肉都好正

真系一分钱一分货,七百几蚊就可以任食海鲜、任食和牛、任打边炉、任食刺身小食天妇罗、任饮啤酒汽水甜品,真系算值回票价!
刺身
2022-06-08
汤底
即夹海鲜
松叶蟹
日本A5藤彩和牛
日本A5藤彩和牛  (牛舌、牛板腱)
刺身
  • 日本A5藤彩和牛舌