屯门市广场烧肉谷有任食海鲜好吸引,见到连鲍鱼、带子、大虾、原只生蚝都可以任食,所以就拣咗Lv3,除咗有Lv3 专属嘅和牛、海鲜系列,LV1-2 嘅食物都可以任食,仲可以免费🆓畅饮日本清酒同生啤,都唔错📷餐厅座位阔落,空间感十足,坐得好舒服🤗食物嘅种类超多,好适合同一班朋友聚会,职员服务态度好好,而且上菜速度好快,又唔会漏单,非常加分🍽 LV3澳洲和牛海鲜放题(1️⃣2️⃣0️⃣分钟)💰HK$518 /person ✨推荐指数:8/10🍴肉类系列(牛、猪、鸡、羊)一开始就上咗个靓靓摆盘嘅和牛天梯,一次过放哂咁多款和牛系列,打卡一流🤩📸每款试完之后就可以慢慢拣边款encore 🤤🐮牛肉系列有澳洲和牛肉眼芯、和牛特上牛肋肉、和牛上级牛胸肉、烟熏壶渍封门柳、牛板腱、厚烧牛舌,仲有唔同调味,例如酱腌、盐烧、黑椒味等🐷豚肉系列有豚五花、猪颈肉、梅花肉等🐥鸡肉系列有椒麻鸡腿肉、酱烧赤鸡鸡肉爽、鸡翼、鸡肾等🐑羊肉系列有香草羊架、羊小肠串、羊黑毛肚串等等,都比较少有烧食放题会有咁多款羊食😂和牛系呢个餐既特色,油脂比例比较重,烧完点酱汁再点只日本生蛋食就惹味得嚟又滑溜😋我哋最爱嘅系烟熏壶渍封门柳,食落油脂分布均匀,肉
屯门市广场烧肉谷有任食海鲜好吸引,

🍽 LV3澳洲和牛海鲜放题(1️⃣2️⃣0️⃣分钟)
💰HK$518 /person
✨推荐指数:8/10

🍴肉类系列(牛、猪、鸡、羊)
每款试完之后就可以慢慢拣边款encore 🤤
🐷豚肉系列有豚五花、猪颈肉、梅花肉等
🐥鸡肉系列有椒麻鸡腿肉、酱烧赤鸡鸡肉爽、鸡翼、鸡肾等
我哋最爱嘅系烟熏壶渍封门柳,食落油脂分布均匀,肉质嫩滑唔鞋口,牛肉味几重,所以我哋都系咁encore 😋😋😋
椒麻鸡腿肉都好有记忆点,调味调得岩岩好,麻麻哋唔会太辣,鸡腿肉好嫩滑juicy🤤

🍴海鲜系列
呢度嘅一大卖点系可以任食海鲜🦐🐙🐠,包括有原只鲍鱼、原只烧生蚝、原只鱿鱼筒、帆立贝、大海老、青口、鳗鱼、多春鱼等等,真系超多选择👍🏻Lv3 仲送白鳝配鳗鱼汁同柠檬盐酱添🥳
👧🏻最爱喺烧鲍鱼、鱿鱼筒同烧大海老同,鱿鱼真系超大粒又弹牙,鱿鱼筒大大只加埋汁烧就更惹味🤩大海老只只都好巨型,食落肉质爽口弹牙,证明够新鲜🦐🤤
👦🏻就话多春鱼都好正😋
记住必嗌海鲜呀🤩回本之选😌👍🏻

🍴日本清酒生啤系列
Lv3包免费任饮日本清酒同Sapporo 生啤,又点可以错过呢😚今次嗌咗梅酒,饮落甜甜哋,岩哂配烧肉呀🤗

🍴自助系列
✨推荐指数:7/10
自助区仲有多达40款食物,包括前菜、沙律、日式料理、蔬菜、粉面饭、甜品糖水、饮品、雪糕等,都系好多选择,不过相对无咁吸引,都系prefer食返烧肉同海鲜🤣