2021-10-27
无论你系咪大胃王,呢个炸鸡放题都会令你值回票价,喺其他地方你叫一碟炸鸡都唔止$128‼️但呢度可以食到各款炸鸡放题包6款口味炸鸡🍗+ Pizza 🍕任食😲如果你觉得咁都唔满足,仲可以+💰$28升级 任食黄金咸蛋炸鸡🍗及以上六款炸鸡🍗+ 6款焗鸡 + Pizza🍕+ 10款小食, 包括有饺子🥟、芝麻菠菜🥬、凉拌冷面🍜、紫菜薯条🍟等等基本6款炸鸡口味甜酸味🍗、蜜糖芥末香葱🍗、香草青柠🍗、辣味🍗、柠檬柚子🍗、浓蒜味🍗6款口味焗鸡有蜜糖蒜香焗鸡、紫菜焗鸡、喷火辣焗鸡、双重芝士焗鸡、BBQ焗鸡只系睇口味,点都有4款以上岩你,同埋以上焗鸡或者炸鸡都系无骨,包你啖啖都系肉,岩哂我呢个食肉兽🤩饮品方便有酒精及冇酒精饮品买一送一,我咁钟意饮酒梗系嗌有酒精饮品啦,造型相当有心思,绝对唔系Hea🍇提子特饮,有支雪条好得意,好饮👍🏻👍🏻 蓝妹乳酸烧酒🫐都系唔错,唔会似饮药水✨$128嘅放题真系超值,服务水准高,每样亦唔需要等太耐,但每样都热辣辣,必定会再encore❤️🔥❤️🔥❤️🔥个人推介,喷火辣焗鸡、黄金咸蛋黄炸鸡🍗、柠檬🍋柚子炸鸡💥
包6款口味炸鸡🍗+ Pizza 🍕任食😲
基本6款炸鸡口味
6款口味焗鸡有
个人推介,喷火辣焗鸡、黄金咸蛋黄炸鸡🍗、柠檬🍋柚子炸鸡💥