今次系第一次嚟呢到食buffet, 之前一路都听闻呢到价钱平, 质素算几好. 好就睇吓点先...沙律: 款式几多, 啲沙律都好够冻.冷盘: 鱼生种类较少, 冻海鲜也只得虾同青口, 不过以lunch buffet $128位, 合格啦.熟食: 佢可以话系分咗三大种类, 一个系中式汤粉面, 一个系即制pasta (红汁/白汁), 跟住就系唔同款式的熟𩠌. 不过唔系每款熟𩠌都好味.meat: 烧扒就有羊同牛, 我两款都试咗, 羊比较干咗啲, 生就烧竹得几香口同嫩, 不过我系要五成熟𠮶part甜品: 有即整pancake, 窝夫, 雪糕同各类cheese cake/cake. 我简直为pancake 同窝夫而疯狂呀, 因为佢唔似其他酒店系加cream 同生果, 佢系可以任你加配料, 而最特别系佢有花生酱, 炼奶同砂糖你加, 加咗呢三样嘢........好似食梗细时系街边的pancake小食呢, 忍唔住一嘢食两件呀. 至于cake呢....普普通通啦, 不过佢整我最爱的tiramisu 都算唔错, 不过冇咩酒味. 整餐嚟讲, 可以话系合格有余. 讲service, 可以话系好好, 我哋一行十几人

沙律: 款式几多, 啲沙律都好够冻.

整餐嚟讲, 可以话系合格有余. 讲service, 可以话系好好, 我哋一行十几人, 佢系咁不停帮我哋换碟, 添水, 每次都好有礼貌地问我哋换唔换得, good.
论食物, $128, 唔好太高要求啦, 以呢个价钱真系超值, 唔好攞佢嚟同市区贵价buffet 比. 另外, 佢refill食物的速度真系好快, 一冇咗一半, 转过头又满哂.
冷盘
鱼生
熟食
pancake.