餐厅: 一鍋堂 (XX Arcade)
资讯:

2024-07-05 1092 浏览
突然间想食火锅♨️于是去咗旺角一锅堂食咗个午市100分钟火锅🍲14:30入座会有八八折我自己本身好钟意食牛肉,所以就拣咗Level 3,会有多啲肉类可以选择餐厅嘅环境都几宽敞,而且采光度唔错,餐枱都好够阔落,两个人坐够晒Level 3 可以同时享用Level 1同Level 2嘅嘢食,肉类会多咗几款,例如日本产黑毛和牛、极尚牛小排、依比利亚橡果猪;另外Level 3都会多咗桶蚝、海鲜放题,如果钟意食海鲜可以拣Level 3出边个自助area都有小食、蔬菜、公仔面、饮品、丸类、前菜等等可以拎,款式都算多火锅锅底,我拣咗限定锅底金汤椰子鸡锅,椰子味都够出,特别如果你食菜嘅时候呢,啲菜索晒汤底味就好有椰子味,同埋清清地唔油腻👍🏻成个火锅配料我有几款都几推介👍🏻🐮 日本产黑毛和牛望落去落颜色好新鲜,鲜红色带少少油脂,油脂比例算平均,和牛都几大块,食落去有牛味,够大块亦都有口感🥬 冰菜好少火锅会有冰菜,冰菜渌2分钟左右其实已经食得,食佢𠮶阵爽爽地,好有咬口嘅感觉,因为索晒汤底嘅味,椰子味更加出🥟 梅菜猪肉饺饺子个皮唔太厚,好香嘅梅菜猪肉味,好似你夜晚喺屋企食个依个𩠌咁,我个人嚟讲几钟意🤩🦐 手串鲜
突然间想食火锅♨️
于是去咗旺角一锅堂食咗个午市100分钟火锅🍲
14:30入座会有八八折

成个火锅配料我有几款都几推介👍🏻
🐮 日本产黑毛和牛

🥬 冰菜

🥟 梅菜猪肉饺

🦐 手串鲜海虾
落一份都有六只,而且海虾好新鲜,食落去好爽口,钟意食海鲜必叫‼️

🍦 杯装雪糕
杯装雪糕都有六款口味,啲口味都几特别,例如香芋、豆腐、抹茶、柚子、柠檬。。。少有地都有几多款选择,我食左香芋味,雪糕质地都够滑,唔硬,都有香芋味,细细杯岩晒

星期日14:30后入座88折左加一就$298,我觉得食得多牛肉同海鲜既话系回到本,整体款式都多