2024-09-06
今日结婚周年一于食好啲,于是就带老公嚟呢间酒店,真系可以大饱口福!😝装修情调十足,增加不少气氛🤓 🔥 生牛肉他他 烤酸种面包 🔥系生牛肉他他啊!嚟嚟嚟嚟,快啲食生牛他他!💪🏾酸种面包劲脆㖞!咬落脆卜卜!好正好正!软绵绵😌,简直系Perfect match !生牛他他肉质亦都保持Juice超鲜嫩!🤓,认真开胃!同时生牛他他都唔会太肥腻!😍💜 烧海鲜拼盘 💜吓?!呢个烧海鲜拼盘咁大份?是什么玩法,得嘅咩!呢个真系超大食夹大件🤪🤪!所有海鲜超新鲜,龙虾啖啖肉!大虾带子,肉质鲜嫩!食材上成!😍😗😗好食到不得之了!值得一堤嘅系新奥尔良蟹饼!超新鲜配埋返西他酱酸甜开胃!🤪🤪🤪同时又有辣辣地嘅感觉!带子超大粒,弹牙新鲜!都几好食!😚😚🔥 西班牙伊比利亚黑毛猪鞍架 焦糖烩苹果 🔥哗,呢个就系16安士嘅猪鞍!系火焰啊!猪嘅外皮个煎到劲香劲脆😍配埋焦糖会苹果,酸酸甜甜又咸又甜,好鬼正😚😍 16安士真系唔讲得少,食完超饱,但系又唔会好滞😎主菜配埋烧青芦笋😗 主菜配埋呢个烧青芦笋,食返啲青菜中和!非常清新,烧完都仲好脆绿色卖相超靓!食落去超新鲜,唔会烧到干!😚既然系同老公结婚周年纪念,点可以唔嗌个甜品?庆祝一
🔥 生牛肉他他 烤酸种面包 🔥
💜 烧海鲜拼盘 💜
🔥 西班牙伊比利亚黑毛猪鞍架 焦糖烩苹果 🔥
主菜配埋烧青芦笋😗
既然系同老公结婚周年纪念,点可以唔嗌个甜品?庆祝一下!Trio草莓三重奏!!
超正超正,里面有 草莓啫喱,香草雪糕,马斯卡邦慕丝及芝士泡沫!超正享受多谢😙