2016-08-13 701 浏览
有无谂过食晏都有10几只猫猫同一大堆漫画陪你?今日我地就拣左位于北角地铁站隔离既Cat Tune~ 值得一赞既真系呢间店既一位年轻店员,佢好细心讲解每个玩猫猫要注意既事项同埋客人既需的,有猫猫之余仲有咁好既服务,抵赞!有16只猫猫,实在影唔晒~~~~入返正题😋 店既饮品名都系由负责人谂,配合返cafe 有既漫画卡通改~饮品系特别调教,名字都好得意,我地就分别点左《军曹叔叔-单叫$38》同《多啦美-单叫$38》嚟试下:《多啦美》系用椰奶,香蕉,朱古力等做成奶昔效果,唔太甜,味道夹得黎会令人想继续饮落去~《军曹叔叔》系健康之选,因为系用柠檬同青瓜打成。柠檬唔会太酸,岩岩好,青瓜汁好清甜,两者味道好夹~最想推介系呢份肉桂卷,入面夹满柚子肉,出面洒满肉桂粉,本人唔太好肉桂,但呢个食入口好香脆,咬落去啖啖肉! 一份真系唔够食!店既粟米汤好好饮,店员介绍系日本直送,味道香浓,好重牛奶味。烟三文鱼牛角包焗得香脆,入面夹埋有蕃茄片。蛋沙律三文治,入面有蛋白碎、火腿配沙律酱,都饱肚架。小食拼盘,选左鱼柳、薯饼同炸烧卖,酱汁选左沙律酱, 简简单单都唔错。呢度环境舒适,上嚟抖抖、同猫猫玩下、睇下漫画食下野饮
有16只猫猫,实在影唔晒~~~~

烟三文鱼牛角包焗得香脆,入面夹埋有蕃茄片。

蛋沙律三文治,入面有蛋白碎、火腿配沙律酱,都饱肚架。

呢度环境舒适,上嚟抖抖、同猫猫玩下、睇下漫画食下野饮下野真系唔错! 唔怪得之我听到唔少人打电话去book位啦!
临走时老板娘仲送我地出门口好亲切,话包场记得揾佢~ 哗,原来仲可以包场,听落好开心!
2016-08-12
午餐