2017-12-09
Fauchos Pair Le Cafe tea set$168 for2Tea set黎讲呢个价无敌!野食有4甜4咸,质素亦都唔错!无伏位!最底系咸点层烟三文鱼小煎饼,煎饼一般,唔脆,而且系甜架🤔香脆鹅肝酱挞,呢个唔错😍个挞劲脆!好似薯片咁!鹅肝酱味道唔会太浓,一齐食岩岩好😍蟹肉番茄牛油果酱沙津,呢个沙津放系🥄上面,可以一啖食哂🤣不过多返少少就好最后出场系迷李三文治,只有最上果块面包有烘过会脆,无咩特别黎到中间层😎提子松饼是唔错的,👏🏿表面有蜜糖,少少甜,亦令松饼松化左!中间既cake我发现系枱枱唔同架!我地呢旧系月球歌剧院蛋糕!以前个月球🌕系空心,原来暗藏柚子酱!蛋糕表面既朱古力好似系kinder味,中间既蛋糕一层层好好食!饼底系朱古力加脆脆,劲好食😋成个set呢个最高质顶层系马卡龙,有焦糖味同🍓味,表面松化!唔会好甜最后有两粒自家朱古力结尾,一粒70%一粒30%野饮可选咖啡奶茶亦可加$28转特饮,我转左做blueberry banana yogurt ,感觉好真材实料,有蓝莓粒粒,亦有香蕉味,但无yogurt 味
Tea set黎讲呢个价无敌!
野食有4甜4咸,质素亦都唔错!无伏位!
最底系咸点层
烟三文鱼小煎饼,煎饼一般,唔脆,而且系甜架🤔
最后出场系迷李三文治,只有最上果块面包有烘过会脆,无咩特别
黎到中间层😎
提子松饼是唔错的,👏🏿表面有蜜糖,少少甜,亦令松饼松化左!
顶层系马卡龙,有焦糖味同🍓味,表面松化!唔会好甜
最后有两粒自家朱古力结尾,一粒70%一粒30%
野饮可选咖啡奶茶