2017-05-17
奥海城行完街,之后去大角咀揾嘢食,几年冇黎大角咀,依家变到好似食街咁旺,睇到呢间有人排队,二话不说就锁定鸟。因为饿到一个点,所以餐牌入边样样都想试。炸鱼薯条沙律白身鱼混咗调味先炸,香口唔死咸,薯条系我最爱粗身个种,外脆内软,沙律菜非常新鲜,配埋黑醋汁,清新醒胃。芝士流心蛋大啡菇配意大利饭铁板上热辣辣,咪睇个样平平无奇,一切个大啡菇蛋汁爆出黎真心坚秋,意大利饭湿润程度刚刚好,有咬口但唔会太硬。非一般的辣黑椒意粉配猪手真心!非一般的辣!程度似放咗半樽黑椒!同餐厅职员倾计,先知之前再辣一啲,已经听取意见改良过,撇除辣意粉煮得好弹牙,不过猪手切片上份量略嫌少。蜜糖/韩式鸡翼上枱𠮶阵黑蚊蚊好似卤水鸡翼咁,但食落充满蜜糖味,好似用蜜糖腌左一段时间;另外韩式鸡翼其实就系蜜糖鸡翼上面加一啲韩式辣酱,原本以为好似 oppa 炸鸡加韩式辣酱,同我想像中有少许出入,都系蜜糖鸡翼好食啲。椰汁雪条菠萝沙冰 & 冰蜜糖菊花特饮推!心机制作,跟餐只需要加$25好抵饮。小本经营,睇得出好有诚意去提供食物俾客人,下次可以再试。
炸鱼薯条沙律
芝士流心蛋大啡菇配意大利饭
非一般的辣黑椒意粉配猪手
真心!非一般的辣!程度似放咗半樽黑椒!
蜜糖/韩式鸡翼
椰汁雪条菠萝沙冰 & 冰蜜糖菊花特饮
推!心机制作,跟餐只需要加$25好抵饮。
小本经营,睇得出好有诚意去提供食物俾客人,下次可以再试。