2016-10-18 940 浏览
千奇唔好黎呢间食野!!我同我朋友以前就曾经黎过一次呢间野度食野既, 果阵时因为佢间野无乜人, 贪佢够静, 所以先去帮衬, 之前服务态度已经系不冷不热咁, 不过算啦, 我地都无乜所谓。但系唔知系唔系依家越黎越多人信左OPENRICE上面D打手话呢度既野食好好食, 所以多人黎左呢间野!呢度D野食根本唔好食!!而且佢地服务态度超级差!!!! 我地BOOK左下午4点-7点既时段, 果两个男既服务员系5点几果阵就不断用言语暗示我地佢地7点钟有BOOKING, 我地不断同佢讲OK, 佢都唔放过我地, 全程黑面, 系隔离虎视眈眈, 慌死人地会赖死唔走咁。其实我真系好后悔拣左呢间甘既野, 我地果日系为左庆祝朋友生日所以先揾呢间CAFE, 贪佢够静, 可以等我地成班人好好庆祝, 结果我地个服务员就咁将个蛋糕(连盒)DUMP系我地张台上面, 叫我地自己搞!!FINE, 自己搞都唔系一个问题, 佢仲要话:「你地7点就要走」!!果阵六点15分ONLY!!!其实你地可唔可以尊重下我地?!我地都有俾钱食野架??!如果你真系觉得7点个BOOKING甘重要,甘我打电话黎BOOK既时候你就应该拒绝我地,叫我地唔好黎!唔
千奇唔好黎呢间食野!!

呢度D野食根本唔好食!!
而且佢地服务态度超级差!!!!

结果我地个服务员就咁将个蛋糕(连盒)DUMP系我地张台上面, 叫我地自己搞!!FINE, 自己搞都唔系一个问题, 佢仲要话:「你地7点就要走」!!果阵六点15分ONLY!!!其实你地可唔可以尊重下我地?!我地都有俾钱食野架??!如果你真系觉得7点个BOOKING甘重要,甘我打电话黎BOOK既时候你就应该拒绝我地,叫我地唔好黎!唔好叫我地黎左之后,赚埋我地既钱,又不断暗示我地阻住你地做生意?!!

我朋友果日超级唔开心,我真系好后悔BOOK左呢间咁既野!!大家,你地千其唔好因为其他打手话呢度既食物好就拣左呢间野!!服务态度先系重点!!好地地约埋出黎开开心心,结果比佢地破坏晒!!真系多谢佢地!!!!

(我绝对唔系打手!我真有食物相架!果日佢地态度咁差又黑面,所以都无影好多相,比大家参考下佢地所谓既好食既野到底系点!)
题外话/补充资料: 不知所谓既餐厅!(如果你地有睇其他评价呢间野差既食评,你地就可以知道呢间野D态度真系好有问题)
2016-10-16
庆祝纪念