2010-06-16 72 浏览
今日个lunch劲赶tim~不过唔紧要,因为我地2个食野好快!serve我地个waitress叫ruby,我心谂佢有冇讲错?ruby tuesday既waitress系ruby?!真系好搞笑~anyway,我地叫左比我地应要既份量稍微多左既野食=.=好heavy...but yummy!我地叫左个main dish加$100多2个汤+1个dishBroccoli & cheese soup, xxxham Clam Chowder soup : 我觉得呢2个汤个底其实一样,不过一个摆左cheese+西兰花,一个加左劲多ham and clam入去~我本身好中意食cheese野,所以D cheese慢慢溶入去个汤好岩我;clam果个我就觉得劲多料~Mini Trio : 呢3个mini hamburgers真系好正,个上下两块面包有烘过,有D脆,我中意食chicken果个,因为juicy,个crab一食落去真系有crab味,即系唔会觉得系雪藏野先~Ribs & Steak : 呢个一半一半,因为个steak真系un左,我地已经叫左7成熟,出到黎见到有D血水出黎,但系旧肉系un,个样同味道
Ribs & Steak : 呢个一半一半,因为个steak真系un左,我地已经叫左7成熟,出到黎见到有D血水出黎,但系旧肉系un,个样同味道完全唔夹; 个ribs就好好,D肉真系岩岩好,唔会太lum~
我地加左$50要个野饮,mega ruby refresher,类似fruit punch,真系几大杯~
呢餐真系劲饱,我地食唔晒D薯条薯仔><
仲有我地原本谂住用张卡黎悭$试下呢间野,不过最尾都系失败左,叫错左
食左餐劲豪既lunch tim...=/\=
mega ruby refresher
mega ruby refresher个趸
Mini Trio
Mini Trio:chicken,crab,beef(left to right)
Ribs & Steak,食完先记得要影相=.=left:ribs; right:steak
2010-06-13
mega ruby refresher