秋风一起,唔驶讲,啲friend一定系约打边炉🍲,今次拣咗间喺尖沙咀山林道楼上嘅熊本牛涮锅放题,2小时任食,我哋拣咗个美国安格斯极级牛小排放题,每位$248,价钱都算ok,最重要喺楼上舖,唔驶喺商场同人迫。朋友仔同我都唔系好食得辣,所以拣咗个木鱼昆布汤清清哋,好大块昆布呀,个汤都几甜!牛魔王开餐啦🐂,我哋疯狂地点牛,美国牛肩胛同牛小排都好新鲜,牛小排啲雪花纹整齐排列,油脂比例恰到好处,好有牛味,而且都好够嫩滑。除咗食牛之外,出面嘅自助 Buffet 吧都有多款特色丸类🍡、虾滑🦐、饺子🥟、有机新鲜蔬菜🌽🥬🥦及菇菌类🍄任食,仲有咖哩饭,炸鸡,不得不推荐下个炸鸡🐔,又香又脆,细细件,平时好少食炸鸡嘅我都忍唔住食完又再食😋😋😋!打边炉又点可以唔饮嘢呢? 🥤唔驶惊...有多款罐装饮品任你拣,仲有自家制凉茶-五花茶同夏枯草,可以唔驶咁热气,太贴心安排!最后,当然唔少得食番啲甜品🍧,有3 款口味Dreyer's雪糕任食🍦,有朱古力味、芒果味🥭、士多啤梨味🍓、同埋雪糕泡芙。

朋友仔同我都唔系好食得辣
,所以拣咗个木鱼昆布汤清清哋,好大块昆布呀,个汤都几甜

2019-09-26