餐厅主打正宗炭烤料理, 以高质食材烹调出多款特色菜肴, 在维多利亚港景色下用餐🍴, 成个氛围好chill~全新推出「Deluxe Unlimited Feast 无限豪华盛宴菜单」, 2小时内无限享用一系列由米芝莲名厨设计嘅前菜、主菜及甜品。我哋拣咗享用最高级嘅「Prime 专尚餐目 $698」!主菜方面, 可以尽情无限品尝A5鹿儿岛和牛西冷、A5鹿儿岛和牛柳、炭烤四头野生鲍鱼, 仲有得食招牌开心果巴斯克焦香芝士蛋糕, 又有得无限畅饮无酒精饮品🍸!另+$108 可以追加是日精选生蚝🦪, 品种会擦季节及供应而定, 会系日本岩手县/ 広田小友/令和の怪物🍰招牌开心果巴斯克焦香芝士蛋糕表面有迷人焦香, 开心果味好香, 跟芝士味完美融合, 口感绵密柔软, 食落唔会太甜腻~

🍰招牌开心果巴斯克焦香芝士蛋糕