2024-05-06
店名:2派克鸡排地点:旺角通菜街菜式:台式小食餐牌:主食(包括鸡扒,鸡髀,鸡块等),素食,小食,饮品。有8款口味嘅调味粉自选,包括原味(椒盐)/芝士/梅子/麻辣/芥末/辣味/咖喱/海苔。落单时可以拣1至2款调味粉捞埋食用。所有野食都系即叫即炸,超辣手比你,无可能即刻食落口,实辣嘴。脆皮无骨鸡腿排 $40脆皮无骨鸡腿排超级大块,炸到外皮香脆又薄,而入面鸡腿肉仲系好多汁同嫩滑,正!我拣咗芝士拼海苔粉,味道都唔错,好惹味,带少少辣。脆皮台湾香肠 $24脆皮台湾香肠唔洗拣粉,已经调好味,甜甜地,一客两条好多肉食。脆皮杏鲍菇 $25脆皮杏鲍菇一包都有好几大件,食落多汁又爽口。我拣咗海苔配原味(椒盐),味道都唔错。每样食物用纸袋装住,然后一次过用胶袋放好,方便携带。而脆皮杏鲍菇同脆皮台湾香肠都备有竹签。店铺系女人街入面,门口都唔难见到,有一张枱仔同两张凳,可以即刻食。我攞到返屋企先食就无会伤到个嘴。
地点:旺角通菜街
菜式:台式小食