2017-07-12 536 浏览
男朋友偷偷准备Luna Cake7月-9月限定既 double berries cheese cake作为今年生日蛋糕已经满足地食完生日饭后, 就拎出左呢个蛋糕....好开心~个Cake好简约, 成个都系我最钟意既粉红色, 加一块细长既happy birthday~蛋糕底纸有少少粉红色糖做点缀, 添上一份低调既浪漫!cake大概5.5吋-6吋左右, 本身食到好饱谂住都系浅尝就算,因为一般cheese cake都比较"漏", 好多时食饱饭再食一啖都已经顶胃....点知当真系食既时候, 有惊喜!! (先唔计餐厅雪到太冻,有少少沙冰先)酸酸甜甜又唔"漏"! 红桑子+士多啤梨既配搭真系无得输~食一啖直头有幸福感飘出黎~最后竟然3个人仲好饱咁食得晒个蛋糕!!!!!多谢男朋友拣左个咁好味既蛋糕多谢最好既朋友陪我一齐过生日~多谢自己又大多一岁, 要努力生活~!

已经满足地食完生日饭后, 就拎出左呢个蛋糕....好开心~
蛋糕底纸有少少粉红色糖做点缀, 添上一份低调既浪漫!

酸酸甜甜又唔"漏"! 红桑子+士多啤梨既配搭真系无得输~
食一啖直头有幸福感飘出黎~

最后竟然3个人仲好饱咁食得晒个蛋糕!!!!!
多谢男朋友拣左个咁好味既蛋糕

多谢最好既朋友陪我一齐过生日~
多谢自己又大多一岁, 要努力生活~!
2017-07-11
外卖自取