2017-11-24
好耐冇食过韩国野, 既然一班人群众要求下, 咁就去呢间试一试. 餐厅面积比较大, 座位比较宽趟. 餐厅大多数staff都系韩国人, 不过讲英文落野都OK~因为平时好少食炸鸡, 而且之前食过一D 伏既炸鸡, 所以唔敢自己order , 惊点倒d 伏既出黎. 所以畀晒frd 发版.一开始 食个炸鱿鱼同虾. 觉得好正, 佢上黎就热辣辣, 而且炸得好好, 松脆,而且d 虾份量唔少而且大大粒!一边讲野一边食, 好快就食晒!其实个炸鸡都好好味,脆脆的, 又唔会炸得太老. 因为系冇骨, 啖啖肉, 细口细口食, 好滋味. 不过d酱料就一般,虽然有4款选择, 但系得1-2款可以,. 再之后就系嗌了海鲜鱼片火锅, 我好中意个汤底, 虽然知道系味精汤,但系因为太过瘾, 都饮jor 1淡.个汤底因为加jor d海鲜同萝卜上去, 好入味, 而且后面小小辣.好过瘾,而且份量都好足,.
餐厅大多数staff都系韩国人, 不过讲英文落野都OK~