2018-03-30 43 浏览
餐厅环境都几似去咗日本🇯🇵嫁自己拉面🍜自己落青龙拉面($99)*面硬度中,调味浓,多葱*青龙拉面🐲成碗拉面汤底都系青绿色?? 大家会唔会🤷🏿黑人问号???.🙋🏻等草根妹妹为大家讲解下啦(其实都系第一次食炸🙈)呢个青绿色汤底系由秘制菠菜 +豚骨熬制成,配料有一块叉烧、玉子、蟹肉🦀、蟹柳、粟米🌽同鱼子酱 。.菠菜汤底🥣豚骨味比菠菜味浓,唔太特别,不过感觉好似健康d😂 拉面口感刚好,要赞下叉烧肥瘦比例3:7,食落够滑口唔会干用争争, 又唔会好油腻,系一般香港人可接受嘅程度,可惜只有一块🙈。玉子都好流心嫁,仲有鱼子酱 超。级。超。级鲜!!!提提大家可以系ipad上自己选择拉面硬度等等日式豚肉煎饺子($18)一客3件🥟草根一家4口子所以要叫够2客先足够呀,煎得外皮脆,馅料都几多,不过味道就淡左d。八爪鱼波波($18)八爪鱼波波同样有3件🐙波波粒内有八爪鱼碎,口感都几弹牙ORION冲绳啤酒($24)

餐厅环境都几似去咗日本🇯🇵嫁

自己拉面🍜自己落

青龙拉面($99)
*面硬度中,调味浓,多葱*

提提大家可以系ipad上自己选择拉面硬度等等

日式豚肉煎饺子($18)

八爪鱼波波($18)
八爪鱼波波同样有3件🐙波波粒内有八爪鱼碎,口感都几弹牙

ORION冲绳啤酒($24)