2018-04-19 244 浏览
如果两个人行开黄埔,想舒舒服服咁坐下食下倾下计,呢到都好啱一家大细黎开餐!呢到个二人餐真系平靓正,我同男朋友都食唔哂(可以带走)先黎个南瓜汤(每晚可能唔一样)然后个前菜系超大碟鱿鱼沙律,食完个人好fresh,加埋芝士酱一齐食,重点个沙律有blue cheese😏怕清淡嘅人就啱哂主菜可以拣两款,有我至爱嘅叻沙,啲toppings丰富,汤好够味,我就钟意叻沙系偏辣嘅,怕辣嘅你就啱哂啦!面底可以自己拣,有面,米粉,通粉等,当然米粉就正宗啲啦😌娘惹咖哩鸡pizza少辣,咖哩好香而啲鸡肉都好嫩,薄底所以个边好脆饮品方面有好多选择,我地拣咗苹果汁同洛神花茶,花茶可以加水添饮,酸酸地好啱女士最后食到好饱,仲有个甜品,可以自己岀去甜品柜到拣㗎,有香蕉朱古力蛋糕同草莓挞
呢到个二人餐真系平靓正,我同男朋友都食唔哂(可以带走)

先黎个南瓜汤(每晚可能唔一样)

娘惹咖哩鸡pizza
少辣,咖哩好香而啲鸡肉都好嫩,薄底所以个边好脆

2018-04-04