2018-07-26
一放假就好钟意走去湾仔、上环附近,寻找一啲既可以食嘢,又可以影相打卡既餐厅或者Coffees shop......系林宝坚尼专门店对面咁岩有间espresso bar!今早未饮,系时间饮番杯!其实真系比牛油果Latte吸引左入嚟🙈🙈🙈将Latte同牛油果🥑装住好得意, 岩哂我呢啲要打卡既港女😝😝😝Avolatte 睇得又食得, 咖啡师将牛油果既肉取出,用黎固定Avolatte。饮落虽然咖啡冇牛油果味,但latte香滑偏重奶味,还不错,就系细杯左啲!牛油果肉已经熟透,食落好软滑,而且牛油果有丰富既饱和脂肪酸,健心脏同血管,而且好有饱肚感, 冇谂过饮咖啡食住牛油果都可以好健康!cold sparkling 主要用咖啡,有气水,青柠而成,几好饮, 第一次听用青柠同咖啡呢个配搭。好清新,又特别! 好喜欢🙈一杯咖啡加HKD 18就可以买一份牛角包/香蕉蛋糕/布朗尼😍😍😍三款都想食,唯有再散叫一件布朗尼😋😋😋Cafe里面可以睇到店员制作饮料用嘅生果都好新鲜所有野食都到齐!开动啦!我超级喜欢呢个brownie !!!外脆内软浓浓嘅朱古力,简直好食到唔停得口!临走之前饮番杯排毒水,清清味蕾先😎
其实真系比牛油果Latte吸引左入嚟🙈🙈🙈
三款都想食,唯有再散叫一件布朗尼😋😋😋 Cafe里面可以睇到店员制作饮料用嘅生果都好新鲜 所有野食都到齐!开动啦!
我超级喜欢呢个brownie !!!外脆内软浓浓嘅朱古力,简直好食到唔停得口! 临走之前饮番杯排毒水,清清味蕾先😎